top of page

Office Management Team

Public·60 members
Mat Angiwan III
Mat Angiwan III

Film Indian Online Ai Inima Mea


Film indian online ai inima mea
Ai inima mea este un film indian de dramă și dragoste, lansat în anul 2000, cu Aishwarya Rai, Anil Kapoor și Sonali Bendre în rolurile principale. Filmul este o adaptare a filmului american The Accused din 1988, care la rândul său se bazează pe un caz real de viol colectiv petrecut în 1983 într-un bar din New Bedford, Massachusetts.
film indian online ai inima meaFilmul spune povestea lui Preeti Virat (Aishwarya Rai), o tânără care este violată de un grup de bărbați în timp ce participă la o nuntă. Familia ei o respinge și o consideră dezonorată, iar ea își găsește adăpost în casa lui Avinash (Anil Kapoor), un om bun și generos, care încearcă să o protejeze și să o ajute să își refacă viața. Însă, societatea nu este dispusă să accepte relația lor și îi supune pe amândoi la tot felul de umilințe și presiuni. Singura soluție este ca Preeti să se căsătorească cu Avinash, dar după ce acceptă acest lucru, își dă seama că familia lui nu este de acord și că ea nu știe prea multe despre trecutul lui.


Filmul a fost regizat de Satish Kaushik și produs de Boney Kapoor. Coloana sonoră a fost compusă de Sanjeev-Darshan și a cuprins șapte melodii, dintre care cele mai populare au fost "Hamara Dil Aapke Paas Hai" și "Shukriya Shukriya". Filmul a avut un succes comercial și critic, fiind nominalizat la nouă premii Filmfare, dintre care a câștigat două: cel mai bun actor în rol secundar pentru Anil Kapoor și cea mai bună actriță în rol secundar pentru Sonali Bendre.


Filmul poate fi vizionat online pe platforma National TV, unde este disponibil subtitrat în limba română. De asemenea, filmul poate fi urmărit pe Facebook Watch, unde National TV a postat un scurt trailer al filmului. Pentru cei interesați de mai multe detalii despre film, pot consulta pagina Cinemagia, unde pot găsi informații despre distribuție, sinopsis, recenzii și alte curiozități.
About

Moments from the main office.

Members

bottom of page