top of page

From P to P

Public·22 members

Ce-mi Dai Tata Cand Ma-n Sor - Ionica Radu [HOT]

Va raspund eu care toata viata mi-am cautat cinstit de lucru,astazi l-a tot pasul numai jmecheri cu tupeu obraznic,daca l-a un ageamiu care a avut bani si a deschis un magazin diferit si are angajati si secretara iar el e tamaie si raspunde numai el pe internet-telefon si e afon l-a intrebarile clientilor,halal ROMANIE cu prosti in democratia asta.Da nu inteleg de ce e atata ENGLEZA doar suntem in ROMANIA nu toti stiu s-au au invatat alte limbi,eu am umblat 3 continente ,ma prins revolutia?in GERMANIA dar ca l-a noi nu exista l-a nici o tara din lume,am vazut in BRASOV pe str. toamnei l-a o cooafura pe firma in engleza,mergeam in OFFENBACH GERMANIA pe strada cu o cunostinta si-n fata noastra doua persoane si cand au auzit ca noi vorbeam ROMANESTE au esclamat RUMENIA si au fugit,asta ca sa vedeti ce ne iubesc.Eu am fost un prost de am venit di GERMANIA acasa,in OFFENBACH lucram electronica si castigam ca 4000 de eur astazi,eu o jumatate din viata am dormit in masina am facut sport RALY-URI in timpul comunismului,mergem cu dacile noastre si faceam rezultate bune nu ca astazi se duc blindati cu lovele platite de firme,dar noi am fost multumiti ca puteam iesi peste hotar.Eu am muncit in coopratie,reparam aparate electronice,meseria se invata in scoli dupa ce terminai liceul,astaza toti repara aparate electronice adica le defecteaza si usuca clientul,asta fiindca nu au scoala,debandada curata,asta-i democratia distrugatoare de civilizatie,cine nu a avut comunism nu intelege ca dreptatea si adevarul a fost in comunism,ăn comunism siguranta cetateanului iera sigura,acum m-ai mergi noaptea pe strada ca parte femenina.

Ce-mi dai tata cand ma-n sor - Ionica Radu

Da,eu nu am fost salariat ca sa primesc bani sa treaca luna si cineva sami dea bani,eu am muncit in cooperativa si l-a 100lei manopera primeam 24 lei din care plateam impozit si cas,nu avem delucru primea 0 lei,deci in cooperativa ieram particularii de astazi,in cooperatie iera dreptate si adevar,cat munceai atata luai,astazi cand am vrut sa angazez a spus cat ii dau,am zis castigi cat produci si nu a vrut,deci capitalismu fabrica chiulai.in COMUNISM ierau tarife pentru reparatia unui Tv.,astazi esti jacmanit si te baga l-a cheltueli mari ajunge de platesti o jumatate de Tv.,astazi unde faci reclamatie cred ca l-a tribunal,in timpul comunismului se face l-a seful institutiei.Am un exemplu de circulatie,am iesit dela molu din ghimbav pe drum cu sen unic,arat ca pe sens unic nu se depaseste pe dreapta eu dupa ce am iesit pe poarta am inceput sa ma aliniez pe banda de langa acostament din dreapta si l-a un momendat unul m-a depasit pe dreapta si l-a iesire am fost acrosat,am ajuns l-a politia di GHIMBAV si politaiu de serviciu mi a fabricat ca eu sunt vinovat s-a dus l-a mol si a venit cu poze fabricate ca sa ma scoata vinovat in cazul de fata trebuea sa dau in judecata pe agendu constator,eu am gasit de cuvinta sa dau examen fiindca am ajuns l-a concluzia ca dac ma judec cu politia nu voi avea succes,am depus actele l-a politie si am dat examen.MA prins revolutia in germania,in GERMANIA legea e lege.

domnule avocat va rog mult sa-mi raspundeti:in conditiile in care in2008 am facut un credit, la Garantibank, de 350 000 euro un asa zis credit ,,bulet,, cu garantie imobiliara dubla,pe 3 ani,timp in care am platit doar dobanda si intentionand sa vand un imobil care acoperea aproape in intregime creditul:dar piata imobiliara a cazut dupa doar 2 saptamanisi nu am reusit in acesti 3 ani sa achit creditul.au urmat 2 refinantari timp in care am platit din nou doar dobanda, in total cam 150 000 euro fara a scadea nimic din principal. In 2014 am ramas si eu si sotul meu fara loc de munca,am intarziat 2 luni cu rata(2300 euro/luna) nemaiavand de unde imprumuta bani pentru rata la banca.si am incercat o noua refinantare ,dar pe langa faptul ca ne-au pus sa luam un nou credit de consum pentru cele 2 luni restante aceasta fiind conditia pentru a ne putea acorda refinantarea,in ziua cand am mers sa semnam acest nou contract s-au purtat cu noi ca si cum eram infractori(la intrebarile noastre ne-au raspuns:nu mai puneti atatea intrebari si semnati),ba mai mult dupa ce am semnat contractul si asteptam graficul de rambursare,ne-au presat sa semnam niste hartii care credeam ca tin de acel grafic dar de fapt era acelasi contract in care din 5 persoane cat trebuia sa semnam ne-au redus la 3(garantiile imobiliare erau mostenire de la tatal meu,iar mostenitorii erau si mama si cei doi copii,si nu inteleg de ce nu a mai fost nevoie de semnaturile lor)La momentul actual am primit un mail in care ne anunta exigibilitatea achitarii anticipate a creditului,urmand ca in cazul neachitarii incep executarea silita pe 18 mai..Si acum va intreb :EXISTA POSIBILITATEA SA POT FACE UN BILET LA ORDIN?sau cum ar trebui sa procedez?ce este acest bilet la ordin,in ce conditii se poate utiliza ,am dreptul sa fac un asemenea bilet?spuneti-mi va rog ce ne asteapta,ce am putea face,eventual sa vin la o consultatie.imi cer scuze pentru timpul rapit si pentru ca am indraznit sa va apelez.Va rog mult, raspundeti-mi !.Numele meu este liliana rumega.multumesc mult,cu consideratie. 041b061a72

About

Think tank for dissolvable PP bag evolution.
bottom of page