top of page

From P to P

Public·26 members
Lloyd Phillips
Lloyd Phillips

Femei De 10 Stele Extra Quality


O problema principala care sta la baza acestui sindrom este dezechilibrul hormonal. La femeile cu PCOS, ovarele produc mai multi androgeni decat in mod normal. Dupa cum am spus, androgenii sunt hormoni de sex masculin, pe care si femeile ii produc. Nivelurile ridicate ale acestui hormon afecteaza dezvoltarea si eliberarea ovulelor in timpul ovulatiei.
Femei De 10 SteleCercetatorii, de asemenea, cred ca insulina poate fi legata de acest sindrom al ovarelor polichistice. Insulina este un hormon care controleaza schimbarea zaharului, amidonul si alte produse alimentare in energie pentru organism, pentru utilizare sau stocare. Multe femei cu acest sindrom au prea multa insulina in corp. Excesul de insulina pare sa creasca productia de androgen. Nivelurile ridicate de androgeni poate duce la:


Ovarele unei femei, in care se produc ovule, au saci mici plini cu lichid numiti foliculi sau chisturi. Odata cu cresterea ovulului, foliculul acumuleaza lichid. Atunci cand ovulul se maturizeaza, foliculul se sparge, ovulul este eliberat si calatoreste prin trompa uterina catre uter (uter) pentru fertilizare. Aceasta se numeste ovulatie.


La femeile cu sindromul ovarului polichistic, ovarul nu produce toti hormonii de care are nevoie pentru un ovul pe deplin matur. Foliculii pot incepe sa creasca si sa acumuleze fluid, dar ovulatia nu se va produce. In schimb, unii foliculi pot ramane chisturi. Din aceste motive, ovulatia nu se produce si progesteronul nu se produce. Fara progesteron, ciclul menstrual al femeii este neregulat sau absent. Plus, ovarele produc hormoni de sex masculin, care impiedica, de asemenea, ovulatia.


Copiii nascuti din femeile cu acest sindrom au un risc mai mare de a-si petrece timpul intr-o unitate de terapie intensiva neonatala sau de a muri inainte, in timpul sau la scurt timp dupa nastere. De cele mai multe ori, aceste probleme apar la nasteri multiple (gemeni, tripleti). 041b061a72


About

Think tank for dissolvable PP bag evolution.

Members

bottom of page